Name: Владимир
Location: Астрахань

Comment:Русский
Уважаемый Дирк! С огромным удовольствием использую вашу программу "Гитарный тюнер". Камертонная точность настройки,удобство и простота. Спасибо Вам за программу! И всего Вам самого хорошего в вашей работе по разработке программ очень необходимых для нас музыкантов. С уважением к Вам,Владимир.
Name: Taets Ivan
Location: Brugge

Comment:Nederlands
werkt perfect op win 7 bedankt
Name: Daan G
Location: Leiden

Comment:Nederlands
Beste Dirk, Het stemmen van mijn gitaar gaat nu veel beter dankzij het cadeau wat ik heb ontvangen! Groeten, Daan
Name: Thomas

Comment:Deutsch
Hallo Dirk, ein sehr gutes Programm zum Stimmen von Gitarren ! Super!
Name: warner mulder
Location: koog aan de zaan

Comment:Nederlands
Hoi,
Ik was van plan het stemapparaat voor gitaar aan te schaffen, ik heb nu echter een nieuwe pc met vista aangeschaft. Helaas werkt dit stemaparaat hier niet op. (Dirk: Hier wordt aan gewerkt. Controleer de website voor nieuwe versies) Zodra het progamma hierop aangepast is, ben ik de eerste die deze versie besteld.

Name: L&M
Location: Roeselare

Comment:Nederlands
het gitaarstemprogramma is héél goed maar de E en de A snaren herkend hij niet helemaal (Dirk: Dat klopt, in de probeerversie werken de B, de E en de A niet), ik heb het met 2 gitaren geprobeerd maar telkens herkend hij het niet, het kan zijn dat het aan mijn gitaren ligt maar ik wou het toch even laten weten anders, zeer goed programma

xxx

Name: Ellen

Comment:Nederlands
Hoi Dirk,

Heb de gitaarstemmer gekocht en vind het een prima programma!
Het werkt snel en makkelijk.

Ellen

Name: Jan Scholte
Location: Uithuizermeeden

Comment:Nederlands
Hallo Dirk,

Ik had je algemene tuner al een poosje in gebruik toen ik gevraagd werd mee te doen aan de test van je gitaartuner. Hoe je het klaarspeelt zal mij waarschijnlijk een raadsel blijven, maar de transformatie van 'gangbaar en bruikbaar' bij de eerste test naar 'geweldig' bij de laatste was bijna niet te geloven.
De gevoeligheid en selectiviteit is een lust om te ervaren ; ook met mijn amateursapparatuur! Deze is zekerlijk zeer sterk aan te raden en dat doe ik hierbij dan ook zonder aarzeling!

Mijn complimenten!!!

Met vriendelijke groet,

Jan Scholte