Naam: Bjorn Thienpont
Plaats: Roeselare (Belgium)

Bericht:Nederlands
Beste Dirk,
Ik gebruik jouw tuner nu al een jaar of 4 en het is super!! Het wordt steeds verbeterd en het is super gebruiksvriendelijk. Als ik bij een klant vertrek zijn ze super tevreden over het resultaat. Ik twijfel er niet aan dat jouw ander stem-software van dezelfde kwaliteit zijn. chapeau!! Doe zo verder Ps. Ook een pluim voor Ben Verbon!;) vele grtjs aan hem!

Grtz,
Bjorn

Naam: P van Geffen

Bericht:Nederlands
Mooi! Al diverse keren heb ik het tuner program gebruikt.
dan weer windows XP nu windows 8.
geweldige service

Naam: Dave den Tuinder
Plaats: Meijel

Bericht:Nederlands
Deze tuner werkt perfect!!! Na verschillende piano's gestemd te hebben wil ik niet meer zonder deze tuner. Makkelijk in gebruik en werkt stabiel!

Groet,
Dave

Naam: John
Plaats: Enschede

Bericht:Nederlands
Ben nu bezig mijn piano te stemmen middels Dirk's Piano Tuner. Fantastisch stukje software en gemakkelijk in gebruik. Afgezien dat het stemmen op zich natuurlijk de nodige techniek vraagt werkt de Stemsoftware probleemloos. Als 1 snaar al van zichzelf zweeft is het lastig stemmen maar dat ligt dan niet aan de software. Complimenten voor de harde arbeid van dit prachtige "gereedschap".
Naam: Gerrit Spiering
Plaats: Huizen

Bericht:Nederlands
Na mijn steeds trager wordende laptop opnieuw geïnstalleerd te hebben, werkte mijn Dirk's Piano Tuner niet meer. Hierop Dirk gemaild en dezelfde dag nog een nieuw setup-bestand retour. De Piano Tuner opnieuw geïnstalleerd en alles werkt weer als vanouds. Niet alleen een prima product; ook een uitstekende service. Bedankt Dirk!
Naam: Hans Zijderveld
Plaats: Kampen

Bericht:Nederlands
De Piano Tuner werkt prima. Zoals de instructiefilm toont, zo gaat het ook. Wat je wel moet leren is de stemhamer hanteren. Want de stempennen moeten wel zo achtergelaten worden dat ze niet verlopen. Dat is zoeken en vereist Fingerspitzengefühl. Maar dan heb je me toch een mooie piano terug! Ik kan het iedereen aanbevelen. Het is ook leuk om te doen. Groeten, Hans Zijderveld
Naam: Waldemar_Raad
Plaats: Koudekerke

Bericht:Nederlands
Dirk's Pianostemapparaat is een zeer goed en eenvoudig programma om zonder voorkennis van stemtechnieken en zonder ervaring met stemmen toch meteen een goed resultaat te bereiken, zo is althans mijn ervaring. Na het bekijken van de instructievideo ben ik mijn vleugel (Hermann Jacobi) gaan stemmen. De eerste keer was ik ongeveer 2 uur bezig, maar na een aantal keren stemmen gaat het steeds sneller. Met het resultaat ben ik zeer tevreden; hij klinkt steeds weer geweldig, vanaf de eerste keer stemmen. Ook heb ik inmiddels een piano gestemd (Steinway K) en ook over het resultaat van die stemming ben ik erg tevreden. Het programma is zeer gebruikersvriendelijk en kan het iedereen aanbevelen (die het aandurft om met een stemhamer in zijn instrument aan de slag te gaan). Van Dirk heb ik inmiddels begrepen dat er in de toekomst verdere uitbreidingen op het programma staan, zoals het toevoegen van alternatieve stemmingen. Ik ben heel benieuwd en blijf het volgen via de nieuwsbrief! Voor Mac/Apple gebruikers: Ik gebruik het programma via Parallels en Windows op een Macbook Air, dat werkt probleemloos!
Naam: William van der Vlies
Plaats: Helmond

Bericht:Nederlands
Dirk's piano stemapparaat uitgebreid getest tijdens de fantastische cursus bij Ben Verbon. Conclusie: een zeer hoge nauwkeurigheid bij het bepalen van de stretching en zuiver stemmen van de koren. Ik gebruik het apparaat nu beroepsmatig. Dankzij Dirk's stemapparaat kan ik 100% kwaliteit leveren bij mijn klanten.
Naam: Douwe Suesan
Plaats: Amsterdam

Bericht:Nederlands
Dit weekend besloot ik de stoute schoenen aan te trekken: ik zou zelf voor het eerst mijn eigen piano gaan stemmen! Ik heb Dirk's piano tuner gekocht, een stemapparaat aangeschaft en eerst vooral goed gekeken naar de instructievideo. Eind van het verhaal: een perfect gestemde piano en een trots gevoel. Dank Dirk!
Naam: Hans Janssen
Plaats: Assen

Bericht:Nederlands
Ik stem mijn piano zelf en het stemapparaat is daarbij een prachtig hulpmiddel. Ik denk dat als je meerdere piano's moet stemmen het stemapparaat voor piano's helemaal een uitkomst is en erg tijdsbesparend kan werken. Ik heb daar geen ervaring mee, maar als ik lees wat dat programma allemaal kan doen en weet wat het "eenvoudige" stemapparaat allemaal al doet kan dat haast niet anders zijn. Verder ben ik zeer tevreden over de servise die Dirk geeft, ik was na een computercrash, dom geen goede backup gemaakt, het programma kwijt en de daarbij behorende sleutel, 1 mailtje naar Dirk en ik had de volgende dag alles weer voor elkaar en kan ik mijn ontstemde piano weer op toon brengen. Alles bij elkaar voor de mensen die zelf profesioneel of als hobby piano's of andere instrumenten willen stemmen een echte aanrader !!!
Naam: Adri Schoonderwoerd

Bericht:Nederlands
Het stemmen van piano's doe ik al tientalle jaren, hoewel niet beroepsmatig. Aanvankelijk louter op gehoor, later aangevuld met de hulp van een stemapparaat. De beschrijving op het internet van Dirk's stemapparaat maakte me nieuwsgierig. Ik gebruik het nu enkele maanden en kan niets anders zeggen dan dat ik nog steeds elke keer verbaasd ben over het gemak en de snelheid waarmee het apparaat me ondersteund. Het resultaat is een fraaie spreiding over de oktaven en ook de natuurlijke zwevingen binnen de intervallen, die inherent zijn aan de evenredig zwevende temperatuur, staan goed.
Naam: Boiten Yvo
Plaats: Hasselt-België

Bericht:Nederlands
Eerst en vooral ik ben een leek in het pianostemmen. Wat ik met dit apparaat heb kunnen bereiken is niet te geloven,ik herkende na het stemmen mijn eigen piano niet meer. De klankkleur was zo breed en zacht ,echt iets wat met deze piano hoorde. Ik wil dan ook langs deze Dirk bedanken voor de samenwerking en zijn pasklare oplossingen bij ieder probleem dat zich voordeed. Iedereen kan nu zijn piano stemmen en onder controle houden dank zij deze geweldige uitvinding.
Naam: Inez Wisse
Plaats: Saint Mesmin (Fr)

Bericht:Nederlands
Hoi, Dirk. Ongelooflijk wat je voor elkaar hebt gekregen! Van heel nabij heb ik de geboorte ervan mee mogen maken. Je rustige, vastberaden zwoegen gaf me van begin af aan het zekere gevoel dat je er in zou slagen een zeer speciaal stemapparaat op de wereld te zetten. Et voila! Ben benieuwd naar je volgende project want er valt vast nog wel een nieuw instrument te bedenken waar je je nu vrijgekomen tijd aan kan besteden. Veel succes! Inez