Naam: Cees Weterings
Plaats: Naarden

Bericht:Nederlands
Ik heb al 30 jaar een Kawai vleugel 2,25cm gekocht in de lokale muziekzaak. Ik ben er zeer tevreden over, maar de stemmer van die zaak was niet goed. 10 jaar geleden heb ik mijn vleugel een goede revisie laten doen door Clavis in Utrecht (voorheen Goldschmeding waar ik mijn eerste piano heb gekocht net zoals mijn vader zijn piano daar had gekocht) Wat een vakmensen daar bij Clavis. Ik heb in 2016 mijn stemprogramma bij Dirk gekocht en ik geniet nog steeds van dat programma. Wat geweldig zuiver kan ik mijn vleugel daarmee stemmen en gestemd houden. Niet meer wachten op mijn stembeurt. Ik doe 2x per jaar een precisiestemming en tussendoor wanneer ik dat nodig vind een beetje bijstemmen. Heerlijk om je instrument in topconditie te houden en een genot om op een lekker zuiver instrument te spelen met dank aan Dirk.
Naam: Pieter Canton
Plaats: Bladel

Bericht:Nederlands
Als liefhebber/restaurateur van mijn oude klassiekers in de pianowereld (Erard, Broadwood, Bechstein en Steinway) ben ik een uiterst tevreden gebruiker van Dirk's-stemsoftware. Het is dan ook een kleine ramp als je laptop sneuvelt. Niet bij Dirk. De volgende dag kon ik weer stemmen! Bedankt voor de prima service.
Naam: Han van den Heuvel
Plaats: Nederland

Bericht:Nederlands
Heel blij met de software van Dirk.
Het is een bijzondere ervaring om te merken dat je zelf jouw instrument kunt stemmen.
Het kost wel tijd maar het resultaat... stemt blij!

De service is goed snelle email-correspondentie bij vragen.
Prachtig!


Naam: Bert Haring
Plaats: Noord Holland

Bericht:Nederlands
Mijn complimenten voor het programma.
Werkt prima en dat maakt het stemmen tot een plezierig en goed uit te voeren klusje. En omdat ik niet meer afhankelijk ben van de pianostemmer is mijn vleugel altijd optimaal gestemd.

Naam: Hans Opbroek
Plaats: Venray

Bericht:Nederlands
Vandaag onze vleugel weer gestemd. Gebruik de Piano Tuner nu een paar jaar en ben altijd weer verbaasd hoe makkelijk in gebruik de Piano Tuner is en hoe goed het resultaat is. Top!
Naam: Boiten Yvo
Plaats: Hasselt België

Bericht:Nederlands
Dank aan Dirk voor vlugge tussenkomst. Dirk's Piano Tuner v4.0 deed het niet meer na vervanging van de harde schijf door SSD schijf.
Dirk's Piano Tuner v4.0 super geweldige toepassing, Pianoklank altijd top, service achteraf steeds perfect en even vriendelijk.
Tevreden klant sinds 2013

Naam: Marcel Baggen

Bericht:Nederlands
Ik heb de piano tuner aangeschaft om mijn eigen piano bij te kunnen stellen.
Vanwege het geringe gebruik vind ik de goede gebruiksvriendelijkheid van het programma een belangrijke eigenschap.

Nu mijn oude computer defect is geraakt heb ik na een kort mailtje binnen een dag een nieuwe versie gekregen voor de vervangende PC.
Top service van Dirk!

Naam: Gerard
Plaats: Volendam

Bericht:Nederlands
Dirk, dank je wel voor het schrijven van dit mooie programma.
Een stemprogramma zoals het moet zijn. Goed en makkelijk.
De betrokkenheid en de service van jou zie je niet vaak. Dank daarvoor.
Ook de stemcursus in Frankrijk bij Ben Verbon was een geweldige ervaring.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt en groet,
Gerard Burger.

Naam: Tjaarda MEES
Plaats: Lemps, France

Bericht:Nederlands
Ik heb Dirk's pianostem-programma nu al een paar jaar en stem er niet alleen mijn eigen vleugel mee, maar ook de piano's en vleugels van vrienden en familie. Ik kon al vrij goed piano's stemmen op het gehoor, maar met het programma van Dirk is het resultaat beslist beter. Het programma werkt prima en de begeleiding en service door Dirk is geweldig. Ik heb ook een antieke square-piano en die stem ik op een andere toonhoogte, en dat is met dit programma geen enkel probleem.
Naam: Wim Thijs
Plaats: Middelburg

Bericht:Nederlands
Beste lezer(es),

Ik stem al decennia mijn piano's met behulp van diverse stemapparaten. In de zomer van 2015 ging ik op zoek naar een beter stemapparaat omdat de stemming toch niet echt helemaal mooi was met de voorgebakken stretch. Het werd Dirk's stemapparaat.
Resultaat: mijn piano's hebben nog nooit zo mooi geklonken.
Hulde aan Dirk en Ben voor het ontwikkelen en ter beschikking stellen van dit ongelofelijk mooie hulpmiddel !
Dank!

Dr.ir. Wim Thijs

Naam: Caspar Schijns
Plaats: Nederland

Bericht:Nederlands
In 2012-02-21 Dirk's Piano Stemapparaat gekocht.
Door computerproblemen en herstel van windows is mijn meest dierbare programma het Piano Stemapparaat van Dirk verloren gegaan.
Na E-mail aan Dirk direct nieuwe installatie software ontvangen en programma opnieuw kunnen installeren, dit is pas echte After Sales.
Dirk's Piano Stemapparaat is een programma waar je gelukkig van wordt en de piano volledig onder controle kunt houden.
Bedankt Dirk.

Naam: Hans
Plaats: Venray

Bericht:Nederlands
Gebruik het programma sinds december 2014. Resultaat is echt perfect. En het is nog leuk ook om zelf je eigen vleugel te stemmen. Ook even tussendoor een paar tonen bijstemmen is mogelijk als je het zelf kunt dus veel minder ergernis en wachten op de volgende stembeurt van de Pianostemmer. Helemaal TOP!

Vandaag de update voor El Capitan van Apple gekregen na één e-mailtje aan Dirk. Binnen een paar minuten antwoord en de update. Uitstekende service.

Een aanrader.

Naam: Frank Tichelaar
Plaats: Zandvoort

Bericht:Nederlands
Vorige week de pianotuner besteld en voor het eerst gebruikt. Erg tevreden met het resultaat. Na een software update van Apple werkte het programma niet meer. Dat is inmiddels snel en correct opgelost dus het programma werkt nu ook onder El Capitan.