Naam: Maes Sylvain
Plaats: 8750 Zwevezele (Belgie)

Bericht:Nederlands
Ik stem al 25 jaar alle soorten accordeons.Mijn specialiteit is verschillende muzetten maken.
Ik moet Dirk bedanken voor zijn formidabel stemapparaat.
Het is een plezier om er mee te werken.Ik kan het iedereen aanbevelen.
Groeten Sylvain Maes 8750 Zwevezele Belgie

Naam: Wim Vijfwinkel
Plaats: Dordrecht

Bericht:Nederlands
Waar vindt je dat nog: 's avonds een probleempje met het printen van een tuning report, email gestuurd naar Dirk en 10 minuten later antwoord met oplossing! De nieuwe versie van de accordeon tuner voldoet uitstekend! Mijn dank is groot. Wim Vijfwinkel
Naam: Wim

Bericht:Nederlands
Nog steeds grote tevredenheid hier, zowel over het stemapparaat als over Dirk's dienst-na-verkoop. Geen gedoe meer met batterij strobe-tuners. Dirk's accordion tuner (mét opname en rapportage) én mijn goedkoop Seikootje volstaan in 90% van de stembeurten, tenminste als je beide correct weet te gebruiken.
Naam: F.Wierckx
Plaats: Hoogerheide

Bericht:Nederlands
Beste Dirk, Heb uw tuner nu ongeveer vier jaar in gebruik en heb er steeds meer plezier van tijdens het stemmen. Ik repareer en stem hobbymatig veel accordeons voor accordeonverenigingen en vrienden en krijg steeds te horen dat hun instrumenten nog nooit zo mooi hebben geklonken, dus ook voor jou een dikke pluim op je hoed.
Naam: Ferry Janssen
Plaats: Wijchen

Bericht:Nederlands
hallo Dirk, ja ik zei het al in de mail naar jullie, goede service en de UPDATE kom je niet onderuit, is geweldig.
ik gebruik hem in de Studio om er allerlei instrumenten mee te stemmen, ( maar ook om mee te dé tunen ) je weet wel wat ik bedoel.
al met al heb ik toch een goed product voor bijna géén geld.
super jongens. Ferry Janssen.

Naam: Fred Sacksioni
Plaats: Burgerbrug

Bericht:Nederlands
De accordeon tuner 2.0 beviel mij al goed, soms te precies zelfs, maar de versie 2.2 is nog veel beter geworden zoals de Freeze funcie, op je gemak even kunnen bekijken!
De extra module is eigenlijk onmisbaar het maakt alles veel simpeler en duidelijker, even een tuning rapport uitdraaien, dat maakte ik met exel handmatig en nu is dat zo gebeurt een lijst met afwijkingen !

Echt een geweldige accordeon tuner !!!

Naam: Lammerinks
Plaats: Waalre

Bericht:Nederlands
Waarde Dirk.

Dankzij een perfecte snelle no-nonsense ondersteuning waren mijn installatieproblemen in no time verleden tijd, waarvoor mijn erkentelijkheid! Het stemapparaat voor accordeons werkt perfect en is veel nauwkeuriger en stabieler dan de tuners waarmee ik tot nu toe werk(te). Kortom: niets dan lof voor dit stuk gereedschap. Piepklein, maar daarom niet minder krachtig........
Ik ben zeer benieuwd naar de veelbelovende update van het programma. Met name de "schermbevriezing" en (frequentie-) "sol"-tabel en printable log-functie lijken mij zeer aantrekkelijk en een welkome aanvulling.

In elk geval tot later dus!

Met vriendelijke groet,
Cor Lammerinks.

Naam: Marek Szczepaniak
Plaats: Polska

Bericht:Polska
Świetny program i fantastyczna obsługa klienta.
Naam: Florian Schneider
Plaats: Sistrans-Tirol

Bericht:Deutsch
Nach PC-Austausch sofort neuen Download-Link bekommen. Perfektes Service, vielen Dank. Schneider Florian