姓名: Daan G
地址: Leiden

評論:Nederlands
Beste Dirk, Het stemmen van mijn gitaar gaat nu veel beter dankzij het cadeau wat ik heb ontvangen! Groeten, Daan
姓名: Thomas

評論:Deutsch
Hallo Dirk, ein sehr gutes Programm zum Stimmen von Gitarren ! Super!
姓名: warner mulder
地址: koog aan de zaan

評論:Nederlands
Hoi,
Ik was van plan het stemapparaat voor gitaar aan te schaffen, ik heb nu echter een nieuwe pc met vista aangeschaft. Helaas werkt dit stemaparaat hier niet op. (Dirk: Hier wordt aan gewerkt. Controleer de website voor nieuwe versies) Zodra het progamma hierop aangepast is, ben ik de eerste die deze versie besteld.

姓名: L&M
地址: Roeselare

評論:Nederlands
het gitaarstemprogramma is héél goed maar de E en de A snaren herkend hij niet helemaal (Dirk: Dat klopt, in de probeerversie werken de B, de E en de A niet), ik heb het met 2 gitaren geprobeerd maar telkens herkend hij het niet, het kan zijn dat het aan mijn gitaren ligt maar ik wou het toch even laten weten anders, zeer goed programma

xxx

姓名: Ellen

評論:Nederlands
Hoi Dirk,

Heb de gitaarstemmer gekocht en vind het een prima programma!
Het werkt snel en makkelijk.

Ellen

姓名: Jan Scholte
地址: Uithuizermeeden

評論:Nederlands
Hallo Dirk,

Ik had je algemene tuner al een poosje in gebruik toen ik gevraagd werd mee te doen aan de test van je gitaartuner. Hoe je het klaarspeelt zal mij waarschijnlijk een raadsel blijven, maar de transformatie van 'gangbaar en bruikbaar' bij de eerste test naar 'geweldig' bij de laatste was bijna niet te geloven.
De gevoeligheid en selectiviteit is een lust om te ervaren ; ook met mijn amateursapparatuur! Deze is zekerlijk zeer sterk aan te raden en dat doe ik hierbij dan ook zonder aarzeling!

Mijn complimenten!!!

Met vriendelijke groet,

Jan Scholte

姓名: James C.
地址: Texas, USA

評論:English
Hello Dirk,

Great site, and even better programs. Thanks for your integrity and efforts. Best of luck always and may God Bless you and yours.

James