Naam: Wim Thijs
Plaats: Middelburg

Bericht:Nederlands
Beste lezer(es),

Ik stem al decennia mijn piano's met behulp van diverse stemapparaten. In de zomer van 2015 ging ik op zoek naar een beter stemapparaat omdat de stemming toch niet echt helemaal mooi was met de voorgebakken stretch. Het werd Dirk's stemapparaat.
Resultaat: mijn piano's hebben nog nooit zo mooi geklonken.
Hulde aan Dirk en Ben voor het ontwikkelen en ter beschikking stellen van dit ongelofelijk mooie hulpmiddel !
Dank!

Dr.ir. Wim Thijs

Naam: Caspar Schijns
Plaats: Nederland

Bericht:Nederlands
In 2012-02-21 Dirk's Piano Stemapparaat gekocht.
Door computerproblemen en herstel van windows is mijn meest dierbare programma het Piano Stemapparaat van Dirk verloren gegaan.
Na E-mail aan Dirk direct nieuwe installatie software ontvangen en programma opnieuw kunnen installeren, dit is pas echte After Sales.
Dirk's Piano Stemapparaat is een programma waar je gelukkig van wordt en de piano volledig onder controle kunt houden.
Bedankt Dirk.

Naam: Hans
Plaats: Venray

Bericht:Nederlands
Gebruik het programma sinds december 2014. Resultaat is echt perfect. En het is nog leuk ook om zelf je eigen vleugel te stemmen. Ook even tussendoor een paar tonen bijstemmen is mogelijk als je het zelf kunt dus veel minder ergernis en wachten op de volgende stembeurt van de Pianostemmer. Helemaal TOP!

Vandaag de update voor El Capitan van Apple gekregen na één e-mailtje aan Dirk. Binnen een paar minuten antwoord en de update. Uitstekende service.

Een aanrader.

Naam: Frank Tichelaar
Plaats: Zandvoort

Bericht:Nederlands
Vorige week de pianotuner besteld en voor het eerst gebruikt. Erg tevreden met het resultaat. Na een software update van Apple werkte het programma niet meer. Dat is inmiddels snel en correct opgelost dus het programma werkt nu ook onder El Capitan.
Naam: Bjorn Thienpont
Plaats: Roeselare (Belgium)

Bericht:Nederlands
Beste Dirk,
Ik gebruik jouw tuner nu al een jaar of 4 en het is super!! Het wordt steeds verbeterd en het is super gebruiksvriendelijk. Als ik bij een klant vertrek zijn ze super tevreden over het resultaat. Ik twijfel er niet aan dat jouw ander stem-software van dezelfde kwaliteit zijn. chapeau!! Doe zo verder Ps. Ook een pluim voor Ben Verbon!;) vele grtjs aan hem!

Grtz,
Bjorn

Naam: P van Geffen

Bericht:Nederlands
Mooi! Al diverse keren heb ik het tuner program gebruikt.
dan weer windows XP nu windows 8.
geweldige service

Naam: Dave den Tuinder
Plaats: Meijel

Bericht:Nederlands
Deze tuner werkt perfect!!! Na verschillende piano's gestemd te hebben wil ik niet meer zonder deze tuner. Makkelijk in gebruik en werkt stabiel!

Groet,
Dave