Naam: Frank Tichelaar
Plaats: Zandvoort

Bericht:Nederlands
Vorige week de pianotuner besteld en voor het eerst gebruikt. Erg tevreden met het resultaat. Na een software update van Apple werkte het programma niet meer. Dat is inmiddels snel en correct opgelost dus het programma werkt nu ook onder El Capitan.
Naam: Bjorn Thienpont
Plaats: Roeselare (Belgium)

Bericht:Nederlands
Beste Dirk,
Ik gebruik jouw tuner nu al een jaar of 4 en het is super!! Het wordt steeds verbeterd en het is super gebruiksvriendelijk. Als ik bij een klant vertrek zijn ze super tevreden over het resultaat. Ik twijfel er niet aan dat jouw ander stem-software van dezelfde kwaliteit zijn. chapeau!! Doe zo verder Ps. Ook een pluim voor Ben Verbon!;) vele grtjs aan hem!

Grtz,
Bjorn

Naam: P van Geffen

Bericht:Nederlands
Mooi! Al diverse keren heb ik het tuner program gebruikt.
dan weer windows XP nu windows 8.
geweldige service

Naam: Dave den Tuinder
Plaats: Meijel

Bericht:Nederlands
Deze tuner werkt perfect!!! Na verschillende piano's gestemd te hebben wil ik niet meer zonder deze tuner. Makkelijk in gebruik en werkt stabiel!

Groet,
Dave

Naam: John
Plaats: Enschede

Bericht:Nederlands
Ben nu bezig mijn piano te stemmen middels Dirk's Piano Tuner. Fantastisch stukje software en gemakkelijk in gebruik. Afgezien dat het stemmen op zich natuurlijk de nodige techniek vraagt werkt de Stemsoftware probleemloos. Als 1 snaar al van zichzelf zweeft is het lastig stemmen maar dat ligt dan niet aan de software. Complimenten voor de harde arbeid van dit prachtige "gereedschap".
Naam: Gerrit Spiering
Plaats: Huizen

Bericht:Nederlands
Na mijn steeds trager wordende laptop opnieuw geïnstalleerd te hebben, werkte mijn Dirk's Piano Tuner niet meer. Hierop Dirk gemaild en dezelfde dag nog een nieuw setup-bestand retour. De Piano Tuner opnieuw geïnstalleerd en alles werkt weer als vanouds. Niet alleen een prima product; ook een uitstekende service. Bedankt Dirk!
Naam: Hans Zijderveld
Plaats: Kampen

Bericht:Nederlands
De Piano Tuner werkt prima. Zoals de instructiefilm toont, zo gaat het ook. Wat je wel moet leren is de stemhamer hanteren. Want de stempennen moeten wel zo achtergelaten worden dat ze niet verlopen. Dat is zoeken en vereist Fingerspitzengefühl. Maar dan heb je me toch een mooie piano terug! Ik kan het iedereen aanbevelen. Het is ook leuk om te doen. Groeten, Hans Zijderveld
Naam: Waldemar_Raad
Plaats: Koudekerke

Bericht:Nederlands
Dirk's Pianostemapparaat is een zeer goed en eenvoudig programma om zonder voorkennis van stemtechnieken en zonder ervaring met stemmen toch meteen een goed resultaat te bereiken, zo is althans mijn ervaring. Na het bekijken van de instructievideo ben ik mijn vleugel (Hermann Jacobi) gaan stemmen. De eerste keer was ik ongeveer 2 uur bezig, maar na een aantal keren stemmen gaat het steeds sneller. Met het resultaat ben ik zeer tevreden; hij klinkt steeds weer geweldig, vanaf de eerste keer stemmen. Ook heb ik inmiddels een piano gestemd (Steinway K) en ook over het resultaat van die stemming ben ik erg tevreden. Het programma is zeer gebruikersvriendelijk en kan het iedereen aanbevelen (die het aandurft om met een stemhamer in zijn instrument aan de slag te gaan). Van Dirk heb ik inmiddels begrepen dat er in de toekomst verdere uitbreidingen op het programma staan, zoals het toevoegen van alternatieve stemmingen. Ik ben heel benieuwd en blijf het volgen via de nieuwsbrief! Voor Mac/Apple gebruikers: Ik gebruik het programma via Parallels en Windows op een Macbook Air, dat werkt probleemloos!
Naam: William van der Vlies
Plaats: Helmond

Bericht:Nederlands
Dirk's piano stemapparaat uitgebreid getest tijdens de fantastische cursus bij Ben Verbon. Conclusie: een zeer hoge nauwkeurigheid bij het bepalen van de stretching en zuiver stemmen van de koren. Ik gebruik het apparaat nu beroepsmatig. Dankzij Dirk's stemapparaat kan ik 100% kwaliteit leveren bij mijn klanten.
Naam: Douwe Suesan
Plaats: Amsterdam

Bericht:Nederlands
Dit weekend besloot ik de stoute schoenen aan te trekken: ik zou zelf voor het eerst mijn eigen piano gaan stemmen! Ik heb Dirk's piano tuner gekocht, een stemapparaat aangeschaft en eerst vooral goed gekeken naar de instructievideo. Eind van het verhaal: een perfect gestemde piano en een trots gevoel. Dank Dirk!