Naam: Hans Opbroek
Plaats: Venray

Bericht:Nederlands
Vandaag onze vleugel weer gestemd. Gebruik de Piano Tuner nu een paar jaar en ben altijd weer verbaasd hoe makkelijk in gebruik de Piano Tuner is en hoe goed het resultaat is. Top!
Naam: Boiten Yvo
Plaats: Hasselt België

Bericht:Nederlands
Dank aan Dirk voor vlugge tussenkomst. Dirk's Piano Tuner v4.0 deed het niet meer na vervanging van de harde schijf door SSD schijf.
Dirk's Piano Tuner v4.0 super geweldige toepassing, Pianoklank altijd top, service achteraf steeds perfect en even vriendelijk.
Tevreden klant sinds 2013

Naam: Marcel Baggen

Bericht:Nederlands
Ik heb de piano tuner in 2010 aangeschaft om mijn eigen piano bij te kunnen stellen.
Vanwege het geringe gebruik vind ik de goede gebruiksvriendelijkheid van het programma een belangrijke eigenschap.

Nu mijn oude computer defect is geraakt heb ik na een kort mailtje binnen een dag een nieuwe versie gekregen voor de vervangende PC.
Top service van Dirk!

Naam: Gerard
Plaats: Volendam

Bericht:Nederlands
Dirk, dank je wel voor het schrijven van dit mooie programma.
Een stemprogramma zoals het moet zijn. Goed en makkelijk.
De betrokkenheid en de service van jou zie je niet vaak. Dank daarvoor.
Ook de stemcursus in Frankrijk bij Ben Verbon was een geweldige ervaring.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt en groet,
Gerard Burger.

Naam: Tjaarda MEES
Plaats: Lemps, France

Bericht:Nederlands
Ik heb Dirk's pianostem-programma nu al een paar jaar en stem er niet alleen mijn eigen vleugel mee, maar ook de piano's en vleugels van vrienden en familie. Ik kon al vrij goed piano's stemmen op het gehoor, maar met het programma van Dirk is het resultaat beslist beter. Het programma werkt prima en de begeleiding en service door Dirk is geweldig. Ik heb ook een antieke square-piano en die stem ik op een andere toonhoogte, en dat is met dit programma geen enkel probleem.
Naam: Wim Thijs
Plaats: Middelburg

Bericht:Nederlands
Beste lezer(es),

Ik stem al decennia mijn piano's met behulp van diverse stemapparaten. In de zomer van 2015 ging ik op zoek naar een beter stemapparaat omdat de stemming toch niet echt helemaal mooi was met de voorgebakken stretch. Het werd Dirk's stemapparaat.
Resultaat: mijn piano's hebben nog nooit zo mooi geklonken.
Hulde aan Dirk en Ben voor het ontwikkelen en ter beschikking stellen van dit ongelofelijk mooie hulpmiddel !
Dank!

Dr.ir. Wim Thijs

Naam: Caspar Schijns
Plaats: Nederland

Bericht:Nederlands
In 2012-02-21 Dirk's Piano Stemapparaat gekocht.
Door computerproblemen en herstel van windows is mijn meest dierbare programma het Piano Stemapparaat van Dirk verloren gegaan.
Na E-mail aan Dirk direct nieuwe installatie software ontvangen en programma opnieuw kunnen installeren, dit is pas echte After Sales.
Dirk's Piano Stemapparaat is een programma waar je gelukkig van wordt en de piano volledig onder controle kunt houden.
Bedankt Dirk.

Naam: Hans
Plaats: Venray

Bericht:Nederlands
Gebruik het programma sinds december 2014. Resultaat is echt perfect. En het is nog leuk ook om zelf je eigen vleugel te stemmen. Ook even tussendoor een paar tonen bijstemmen is mogelijk als je het zelf kunt dus veel minder ergernis en wachten op de volgende stembeurt van de Pianostemmer. Helemaal TOP!

Vandaag de update voor El Capitan van Apple gekregen na één e-mailtje aan Dirk. Binnen een paar minuten antwoord en de update. Uitstekende service.

Een aanrader.

Naam: Frank Tichelaar
Plaats: Zandvoort

Bericht:Nederlands
Vorige week de pianotuner besteld en voor het eerst gebruikt. Erg tevreden met het resultaat. Na een software update van Apple werkte het programma niet meer. Dat is inmiddels snel en correct opgelost dus het programma werkt nu ook onder El Capitan.
Naam: Bjorn Thienpont
Plaats: Roeselare (Belgium)

Bericht:Nederlands
Beste Dirk,
Ik gebruik jouw tuner nu al een jaar of 4 en het is super!! Het wordt steeds verbeterd en het is super gebruiksvriendelijk. Als ik bij een klant vertrek zijn ze super tevreden over het resultaat. Ik twijfel er niet aan dat jouw ander stem-software van dezelfde kwaliteit zijn. chapeau!! Doe zo verder Ps. Ook een pluim voor Ben Verbon!;) vele grtjs aan hem!

Grtz,
Bjorn

Naam: P van Geffen

Bericht:Nederlands
Mooi! Al diverse keren heb ik het tuner program gebruikt.
dan weer windows XP nu windows 8.
geweldige service

Naam: Dave den Tuinder
Plaats: Meijel

Bericht:Nederlands
Deze tuner werkt perfect!!! Na verschillende piano's gestemd te hebben wil ik niet meer zonder deze tuner. Makkelijk in gebruik en werkt stabiel!

Groet,
Dave

Naam: John
Plaats: Enschede

Bericht:Nederlands
Ben nu bezig mijn piano te stemmen middels Dirk's Piano Tuner. Fantastisch stukje software en gemakkelijk in gebruik. Afgezien dat het stemmen op zich natuurlijk de nodige techniek vraagt werkt de Stemsoftware probleemloos. Als 1 snaar al van zichzelf zweeft is het lastig stemmen maar dat ligt dan niet aan de software. Complimenten voor de harde arbeid van dit prachtige "gereedschap".
Naam: Gerrit Spiering
Plaats: Huizen

Bericht:Nederlands
Na mijn steeds trager wordende laptop opnieuw geïnstalleerd te hebben, werkte mijn Dirk's Piano Tuner niet meer. Hierop Dirk gemaild en dezelfde dag nog een nieuw setup-bestand retour. De Piano Tuner opnieuw geïnstalleerd en alles werkt weer als vanouds. Niet alleen een prima product; ook een uitstekende service. Bedankt Dirk!
Naam: Hans Zijderveld
Plaats: Kampen

Bericht:Nederlands
De Piano Tuner werkt prima. Zoals de instructiefilm toont, zo gaat het ook. Wat je wel moet leren is de stemhamer hanteren. Want de stempennen moeten wel zo achtergelaten worden dat ze niet verlopen. Dat is zoeken en vereist Fingerspitzengefühl. Maar dan heb je me toch een mooie piano terug! Ik kan het iedereen aanbevelen. Het is ook leuk om te doen. Groeten, Hans Zijderveld